Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πολιτική επιστροφών

Στόχος του ZYVO είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 10 (δέκα) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με την προϋπόθεση ότι το εκάστοτε προϊόν δεν βρίσκεται σε έκπτωση/τιμή bazaar και ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ COURIER).

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER. 

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει ή να συμπληρώσει την φόρμα αλλαγής ή να επικοινωνήσει με το ZYVO τηλεφωνικώς ή και να στείλει e-mail στο info@zyvo.gr.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :

ZYVO
ΚΟΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΕΙΡΩΝ 0, ΛΑΥΡΙΟ, 19500, 210 333 5247
Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κ.τ.λ.). Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το ZYVO υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο ZYVO από την courier.

Σε περίπτωση αλλαγής την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER και με δική μας χρέωση (δηλαδή χρέωση παραλήπτη). Μόλις γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος των προϊόντων προχωράμε στην αλλαγή. Η σταθερή χρέωση αλλαγής είναι 7 ευρώ. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη και προσθέτεται στα 7 ευρώ.

Σε περίπτωση επιστροφής – ακύρωσης την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER και με δική μας χρέωση (δηλαδή χρέωση παραλήπτη). Μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου. Εφόσον το προϊόν επιστραφεί με το αποδεικτικό που το συνόδευε (απόδειξη) και ελεγχθεί θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων του καθαρού κόστους του προϊόντος με μία μείωση που ανέρχεται στα 8 ευρώ μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το ZYVO διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το ZYVO θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στη νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.

Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής, ισχύει η τιμή αγοράς του προιόντος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως αλλαγές στα αξεσουάρ και στα εσώρουχα/μαγιό δυστυχώς δεν θα γίνονται δεκτές λόγω της ιδιαιτερότητας των προιόντων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας